Denne saken er hentet fra Ungdomsiden.no.
URL: http://www.ungdomsiden.no/article.php?subaction=showfull&id=1204115234&archive=&start_from=&ucat=10&
Dato: 27. February 2008 01:27 PM
Bygg din egen mp3-spiller
Tittelen er muligens noe diffus, men når du nå får kjøpt en spesialdesignet Lego-kloss som fungerer som mp3-spiller er det vel en aldri så liten nedtur dersom den ikke kan brukes i byggesammenheng?


  • Men dessverre, vi må nok skuffe deg. Spilleren ser ved første øyekast ut som en ordinær kloss i den populære Lego-serien, men den er i første omgang beregnet å fungere som akkurat det - en mp3-spiller.


  • Uansett er det hyggelig lesning for de av oss som husker Lego, og som synes det var intet annet enn fantastisk. De små opphøyningene på klossen er kontrollknappene til spilleren.


  • Spilleren har ikke noe internt minne, så dersom du vil hive favorittmusikken din inn på den må du gå til innkjøp av et minnekort i tillegg til selve spilleren. Den mates med et kort av typen MicroSD - som har en maksimal størrelse på 2 GB.


  • På nettsiden til Homeloo, som produserer spilleren, står det at størrelsen på Lego-musikk-mp3-spilleren er gedigne 24 x 3 centimeter. Med mindre de prøver å vinne en konkurranse over tidenes største mp3-spiller, satser vi på at det er en skrivefeil og at den reelle størrelsen er 2,4 x 3 centimer. Vekten er forøvrig 40 gram.


  • Spilleren har en prislapp på $46, som tilsvarer omtrent 250 kroner. Husk også at fraktavgiftene kommer i tillegg. Er du keen på den? Da må du ta turen innom Homeloos nettsider, og legge igjen en bestilling!


  • Kontakt Christian Laland