Denne saken er hentet fra Ungdomsiden.no.
URL: http://www.ungdomsiden.no/article.php?subaction=showfull&id=1207822320&archive=&start_from=&ucat=10&
Dato: 10. April 2008 12:12 PM
The Dog Island omtale
Ja de er søte, og hodene er større enn kroppen. Dette er et hundespill for Wii

Du starter med å velge rasen din, ogå et navn. Av de 48 forskjellige valpene valgte jeg Yorkshire Terrier. Men den må jo så klart få et navn, så skal det bestemmes om valpen skal ha en bror eller søster. Når du har valgt alt det der får du et lite oppdrag hvor du skal finne en kurv. Sånn at du kan ta med melken hjem så klart. Det er I stor grad det dette spillet handler om. Nei, ikke å hente melk, men å få et oppdrag og snuse deg frem til det.


  • Nesa er utstyret


  • Ja, du leste riktig. Ved f.eks og finne blomster skal du finne den ved hjelp av nesa di. Du lærer deg ferdigheter fra selveste sniffemesteren. Jada!
  • Valpene er søte, men for et spill er ikke det godt nok. ”The Dog Island” ble rett og slett kjedelig I lengden. Kanskje fordi jeg ikke er målgruppen, for jeg tror vel egentlig at dette spilet er mer ment for barn enn ungdom og eldre. Jeg tror iallefall ikke spillet er ment for hardcore gamere, men kanskje for hardcoregamerens kjæreste eller yngre søster? Spillet kan kanskje minne som en adventureversjon av ”Animal Crossing” det var iallefall den følelsen jeg fikk.


  • Hvem passer spillet for?


  • Dette er jo et typisk jentespill, og jeg tror nok jentene kan kose seg med dette spillet. Om du likte ”Nintendgos” ”The Sims” og ”Animal Crossing” så vet du sånn ca hva det kommet til å gå ut på. Bare at denne gangen er det kun hunder med. Men jeg hadde ikke betalt spillet for høypris. Om du virkelig vil ha spillet så vær så god. Bare ikke forvent at det er like bra som ”Animal Crossing”