Du er nå her:  index / data og spill

Vis: Artikler | Spillanmeldelser | Alle

The Dog Island omtale

Dato: 10.04.08, 12:12. Kategori: data og spill - anmeldelser
Ja de er søte, og hodene er større enn kroppen. Dette er et hundespill for Wii
Les mer

No More Heroes omtale

Dato: 19.03.08, 19:07. Kategori: data og spill - anmeldelser
Hva får man om man blander ”Grand Theft Auto” og ”Red Steel”? Det kommer vel man mest sannsynlig og ikke finne ut av. Men ”No More Heroes” minner som en god blanding
Les mer

Krigen har begynt. Er du klar?

Dato: 27.02.08, 11:40. Kategori: data og spill - anmeldelser
Skytere? Klare, bazookaskytere? Klare, fly? Klare, tankser? Klare Samle troppene, du skal i krig. Battalion Wars 2 til Wii har blitt lansert
Les mer

Olympiske lekene man kunne vært foruten

Dato: 02.12.07, 17:08. Kategori: data og spill - anmeldelser
I Sega sitt nye spill, hvor vi møter kjente fjes fra Sonic serien og mario serien, er spillet lagt til i OL Bejing 2008.
Les mer

Verdens kjedeligste party

Dato: 02.12.07, 15:24. Kategori: data og spill - anmeldelser
Viva Pinata som bygger på den britiske serien kom til xbox 360 ifjor. Spillet var som en blanding av Animal Crossing og Sims serien. men nå er uheldigvis Viva Pinata: Party Animals her
Les mer

Endelig er oppfølgeren til Super Mario 64 her

Dato: 28.11.07, 12:37. Kategori: data og spill - anmeldelser
Mario svikter sjelden på spillfronten. Han er en av Nintendo sine mest ettertrakte spillfigurer, det er noe av grunnen til han blir brukt så mye. Nå er Super Mario Galaxy her!
Les mer

Supre Super Paper Mario

Dato: 07.11.07, 13:49. Kategori: data og spill - anmeldelser
Det tredje spillet i Paper Mario serien kom i september. Vi har testet Mario sin debut på Wii.
Les mer

FIFA07 (PS2)

Dato: 30.11.06, 15:05. Kategori: data og spill - anmeldelser
Electronic Arts’ trettende FIFA fotballspill bærer preg av å ha mange forgjengere. Spillet byr på veldig lite nytt gameplaymessig i forhold til forrige versjon, men likevel liker jeg spillet veldig godt...
Les mer

Spilltest: Call of Duty 2

Dato: 05.11.05, 17:05. Kategori: data og spill - anmeldelser
Call of Duty har endelig fått en oppfølger, og ungdomsiden er på plass for å se om det duger!
Les mer

Battlefield 2

Dato: 01.07.05, 18:29. Kategori: data og spill - anmeldelser
Lenge har spillentusiaster verden over ventet på oppfølgeren til de populære Battlefield-spillene. Endelig er den her…
Les mer
1 2
annonser: